Ара Милиголд

Ара Арлекин
май 1, 2020
Show all

Ара Милиголд

miligold-ara-papagalska kashta

ara-papagal-

miligold-ara-papagalska kashtaОписание:

Милиголд Ара е хигрид 1во. поколение от родители Майка Военна Ара – Miltary Macaw и баща Синьо Жълт Ара. Какво очаквате от вашия Милиголд Ара? Когато доведете човек у дома, вие очаквате той да бъде приятелски настроен, да може да говори, да бъде интелигентен, общителен и да ви дава безусловна любов и приятелство. Да…ще получите точно това от тези невероятно игриви и любвеобилни, обичливи птици. Тяхната дължина може да достигне до 70 / 75 см.
Каква е личността на Mилиголд Aра?
Темперамент. Военният ара е лесно опитомена, добродушна птица. В дивата природа те рядко са сами, живеят по двойки или ята от 10 до 20 птици. В плен не е необичайно тази птица да предпочита един човек или дори един пол.
Хибридните ара Милиголд се отглеждат за цвят. Тъй като те са смесица от повече от един вид ара, потомството се влияе от чертите и характеристиките на двамата си родители. Бащата в случая е Синьо Жълта Ара и има доминиращ ген, така че това като цяло ще повлияе на оцветяването и цялостния външен вид на потомството.
За повече информация относно този прекрасен вид хибриден ара, както и здравословната диета на тези прекрасни птици,  моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони в нашият уебсайт Папагалска Къща
0
    0
    Вашата количка
    Количката е празнаКъм магазина